Virhe F20 tai Häiriö lämmityksessä

Pesukoneen / kuivaavan pesukoneen näytössä näkyy virhe F20 tai Häiriö lämmityksessä.

Pysäytys lämpötilaan on otettu käyttöön.

Pysäytys lämpötilaan -toiminto huolehtii siitä, että ohjelman asetettu lämpötila saavutetaan.

Pysäytys lämpötilaan käynnistyy, kun tavoitelämpötilaa ei ole saavutettu annetussa ajassa. Jäljellä olevan ajan näyttö pysähtyy Pysäytys lämpötilaan -toiminnon ajaksi.

Pesuohjelma jatkuu ja jäljellä olevan ajan näyttö jatkaa toimintaansa heti, kun tavoitelämpötila on saavutettu.

Laitteessa on tekninen häiriö. Häiriö lämmityksessä.

Irrota pesukone / kuivaava pesukone sähköverkosta. Irrota koneen pistotulppa pistorasiasta tai kytke sulake pois päältä.

Odota vähintään 2 minuuttia ennen kuin liität pesukoneen takaisin sähköverkkoon.

Kytke pesukoneen virta takaisin päälle.

Käynnistä ohjelma uudestaan.