Pesukone näyttää eri likaisuusastetta kuin pesuvinkit

Pesukoneen näytössä näkyvällä likaisuusasteella ei ole suoraa yhteyttä pesuvinkeissä asetettuun pyykin likaisuusasteeseen.
Pesuvinkeissä valittu likaisuusaste vaikuttaa valittavissa oleviin ohjelmiin, lämpötiloihin, linkousnopeuksiin ja pesuaineeseen.
Pesukoneeseen asetettu likaisuusaste puolestaan vaikuttaa TwinDos-järjestelmällä varustettujen pesukoneiden pesuaineen annostusmäärään. Tehdasasetus on “normaali” ja sitä voidaan muuttaa koneen asetuksissa.
Pesukoneen näytössä näkyvä likaisuusaste voi myös poiketa pesuvinkeissä annetusta likaisuusasteesta.