Luukku lukittu

Pesukoneen luukku on lukittuna.

Pöyhintä on vielä käynnissä.

Pesukone pöyhii pyykkiä pesuohjelman päätyttyä enintään 30 minuutin ajan, jotta pyykki ei pääse rypistymään.

Jos haluat avata pesukoneen luukun, lopeta ohjelma.

Pöyhintä on ohjelmakohtainen ja se voidaan ottaa käyttöön tai pois käytöstä koneen asetuksissa tai ohjelmointitoiminnoissa.

Katso tarkemmat ohjeet käyttöohjeesta.

Valittu ohjelma on vielä käynnissä.

Luukku pysyy ohjelman ajan lukittuna.

Odota, että ohjelma päättyy.

Ohjelman päätyttyä luukun lukitus avautuu ja luukun voi avata.

Voit halutessasi lisätä tai ottaa pois pyykkiä ohjelman käynnistämisen jälkeen koneen käyttöohjeessa neuvotulla tavalla.

Turvallisuuden vuoksi luukkua ei voi avata, jos rummun lämpötila on yli 55 °C.

Odota, kunnes lämpötila on laskenut alle 55 °C:n.

Luukun lukitus avautuu ja luukun voi avata.

Jos haluat lisätä tai ottaa pois pyykkiä, voit lopettaa ohjelman. Jäähdytysvaiheen jälkeen voit lisätä / ottaa pois pyykkiä koneen käyttöohjeessa neuvotulla tavalla.

Katso tarkemmat ohjeet käyttöohjeesta.

Sähkönsyöttö koneeseen on katkennut.

Varmista että pesukoneen virta on kytketty päälle.

Varmista, että pistotulppa on pistorasiassa.

Varmista, ettei sulake ole lauennut.

Voit avata luukun hätäaukaisimella, ks. käyttöohje.