Käynnistä lokeron 1/2 TwinDos-järjestelmän hoito valikosta Hoito

Pesukoneen näytössä näkyy Käynnistä lokeron 1/2 TwinDos-järjestelmän hoito valikosta Hoito.

TwinDos-lokeroa 1 ja/tai 2 ei ole käytetty pitkään aikaan. Pesuaine saattaa jähmettyä letkuihin.

Pesukoneessa on TwinDos-annostusjärjestelmän puhdistusohjelma.

Ohjelma huuhtelee annostusletkut puhtaiksi pesuainejäämistä.

Puhdistusta varten tarvitset puhdistuspatruunan “TwinDosCare” tai erillisen tyhjän TwinDos-säiliön.

Käytä TwinDos-järjestelmää seuraavalla pesukerralla.

Tai: Suorita TwinDos-järjestelmän hoito heti.

Kytke pesukoneen virta päälle.

Selaa päävalikkoa niin, että pääset sen toiselle sivulle.

Kosketa hipaisupainiketta Hoito. Näyttö siirtyy valikkoon Hoito.

Valitse TwinDos-järjestelmän hoito.

Kosketa puhdistettavan lokeron hipaisupainiketta.

Kuittaa kysymys Käynnistetäänkö hoito-ohjelma? hipaisupainikkeella Kyllä.