Mihin tarvitset tukeaKeittotaso

Näytössä näkyy LC

Keittotason näytössä näkyy LC. Keittotaso ei toimi.

Käytönesto/Turvalukitus on käytössä. (Induktiokeittotasot)

• Käytönesto: Keittotasoa ei voi kytkeä päälle.

• Turvalukitus: Keittotasoa voi ohjata rajoitetusti.

Käytöneston/turvalukituksen ottaminen pois päältä tapahtuu eri keittotasoissa eri tavalla, sen mukaan, millaiset ohjauslaitteet kussakin laitteessa on. Katso ohjeet käytöneston/turvalukituksen pois päältä ottamiseen keittotason käyttöohjeesta tai kokeile seuraavia painikeyhdistelmiä:

• Kosketa samanaikaisesti hipaisupainikkeita + ja -, kunnes edessä vasemmalla olevan keittotason näytössä näkyvä L ja edessä oikealla olevan keittotason näytössä näkyvä C sammuvat ja laitteesta kuuluu merkkiääni.

• Kytke keittotason virta päälle . Kosketa samanaikaisesti hipaisupainikkeita  ja , kunnes LC sammuu ajan näytöstä.

• Kierrä molempien etumaisten keittoalueiden tehonvalitsimia samanaikaisesti vastapäivään vasteeseen saakka ja pidä niitä tässä asennossa, kunnes LC sammuu.

• Kosketa samanaikaisesti hipaisupainiketta  ja molempien oikeanpuoleisten keittoalueiden valitsimia, kunnes ajastimen näytössä näkyvä LC ja lukituksen merkkivalo sammuvat.

• Kosketa samanaikaisesti hipaisupainiketta  ja molempien oikeanpuoleisten keittoalueiden hipaisupainikkeita , kunnes ajastimen näytössä näkyvä LC ja lukituksen merkkivalo sammuvat.

• Kosketa samanaikaisesti hipaisupainikkeita  ja , kunnes LC sammuu ajan näytöstä.

• Käytönesto: Kosketa hipaisupainiketta  kuuden sekunnin ajan.

• Turvalukitus: Kosketa samanaikaisesti hipaisupainikkeita  ja kuuden sekunnin ajan.

• Ajastimen näyttöön ilmestyy hetkeksi LC ja näyttö alkaa laskea sekunteja alaspäin. Kun aika on kulunut loppuun, käytönesto/turvalukitus on kytketty pois päältä.

Käytönesto/Turvalukitus on käytössä. (Keraamiset keittotasot)

Käytöneston/turvalukituksen ottaminen pois päältä tapahtuu eri keittotasoissa eri tavalla, sen mukaan, millaiset ohjauslaitteet kussakin laitteessa on. Katso ohjeet käytöneston/turvalukituksen pois päältä ottamiseen keittotason käyttöohjeesta tai kokeile seuraavia painikeyhdistelmiä:

• Kosketa hipaisupainiketta , kunnes ajastimen näytössä näkyvä LC ja lukituksen merkkivalo sammuvat.

• Kosketa samanaikaisesti hipaisupainikkeita  ja , kunnes LC sammuu ajan näytöstä.

• Käytönesto: Kosketa hipaisupainiketta  kuuden sekunnin ajan.

• Turvalukitus: Kosketa samanaikaisesti hipaisupainikkeita  ja kuuden sekunnin ajan.

• Ajastimen näyttöön ilmestyy hetkeksi LC ja näyttö alkaa laskea sekunteja alaspäin. Kun aika on kulunut loppuun, käytönesto/turvalukitus on kytketty pois päältä.

Käytön estävä lukitus on kytketty päälle. (Kaasukeittotasot)

Ota käytönesto/turvalukitus pois päältä seuraavalla painikeyhdistelmällä:

• Kosketa samanaikaisesti hipaisupainikkeita + ja -, kunnes LC sammuu ajan näytöstä ja laitteesta kuuluu merkkiääni.