• Toimituskulut lisätään ostoskoriin.

Vakumointilaatikot

Vakumoimalla luot ruoalle täydelliset säilytysolot tai valmistelet sen sous-vide-kypsennystä varten. Uusi vakumointilaatikko sopii lukuisiin käyttötarkoituksiin. Mikä olisikaan hauskempaa kuin valmistaa ateria, joka on kuin kopio keittokirjassa olevasta kuvasta ja jonka valmistus vaatii vain minimaalisia ponnisteluja?

Monipuolinen vakumointilaatikko

Aromit säilyvät

Mielen uusi vakumointilaatikko tarjoaa laajoja käyttömahdollisuuksia: vakumoimalla saat ruoan säilymään paremmin ja pitempään tai voit valmistella sen sous-vide-kypsennystä varten. Helppoa ja yksinkertaista: pakkaa ruoka muovipussiin, poista ilma ja saumaa pussi ilmatiiviisti. Voit vakumoida esimerkiksi yli jääneen ruoan ja pakastaa sen – ravinteet, maku ja vitamiinit säilyvät pitempään kuin pelkästään perinteiseen tapaan pakastamalla. Vakumointi myös ehkäisee jääpoltetta. Vakumoidut tuotteet myös vievät pakastimessa vähemmän tilaa. Myös nesteiden, kuten keittojen vakumointi on helppoa. Pakkaa annoksiksi, valmistele säilytystä tai kypsennystä varten – kaikki yhdellä laitteella.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Sous vide – hellävaraista vakuumikypsennystä

Hellävarainen kypsennys, täydellinen makunautinto

“Sous-vide” on ranskaa ja tarkoittaa “tyhjiössä”. Tällä menetelmällä voit kypsentää ruoan vakuumipussissa höyryuunissa, tasaisessa matalassa lämpötilassa. Menetelmä on hellävarainen ja soveltuu erityisen hyvin lihan, kalan, kasvisten tai hedelmien kypsennykseen, koska niin maku kuin ravinteetkin säilyvät matalassa lämpötilassa pitkään kypsennettäessä.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

    • Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.