Miten valitsen AirFry-toimintatavan?

Uunit, joihin “Uusi toimintatapa AirFry” tulee etäpäivityksen jälkeen:

Etäpäivityksen jälkeen löydät uuden toimintatavan AirFry  alavalikosta toimintatavan Booster  alta.

• Kierrä toimintatavan valitsin toimintatavan Booster  kohdalle.

Toimintatapa Booster tulee näkyviin väkäsellä merkittynä.

• Kierrä kiertovalitsinta (nuolet), kunnes toimintatapa AirFry  tulee näkyviin.

• Vahvista valitsemalla OK.

Suosituslämpötila (190 °C) tulee näyttöön. Voit muuttaa lämpötilaa välillä 30–250 °C.

Uunit, joissa toimintatapa AirFry on valmiina jo alusta alkaen:

Löydät toimintatavan AirFry  alavalikkona kohdasta Lisää .

• Valitse toimintatavan valitsimella Lisää .

• Kierrä kiertovalitsinta (nuolet), kunnes toimintatapa AirFry  tulee näkyviin.

• Vahvista valitsemalla OK.

Suosituslämpötila (190 °C) tulee näyttöön. Voit muuttaa lämpötilaa välillä 30–250 °C.

Katso tarkemmat ohjeet käyttöohjeesta.