Miten käytän Smart Food ID:tä (SFID)?

Edellytys: Smart Feature -älyominaisuus Smart Food ID (SFID) on otettu käyttöön sekä Miele-sovelluksessa että uunin asetuksissa, ks. artikkeli “Wie aktiviere ich Smart Food ID (SFID)?”.

1. Kytke uunin virta päälle virtakytkimellä .

2. Avaa uuniluukku.

3. Työnnä kypsennettävä ruoka uuniin kannatintasolle 2.1
    Uunia ei tarvitse esilämmittää.

4. Sulje uuniluukku.

Uunin näytöllä näkyy, että Ruoantunnistus on käynnissä.

5. Vahvista tunnistettu ruoka uunin näytöltä koskettamalla OK.2

• Tunnistettu ruoka tulee näkyviin uunin näyttöön esimerkkikuvana. Kuva ei ole kameran ottama.

6. Ohjelma käynnistyy optimaalisin aika- ja lämpötila-asetuksin.

7. Kun ohjelma päättyy, uunista kuuluu merkkiääni.
    Lisäksi saat push-ilmoituksen mobiililaitteeseesi.

1 Parhaita tuloksia saat, kun käytät keskimmäisiä kannatintasoja 2 ja 3.
Kun käytät Ruoantunnistusta, suosi keskimmäisiä ja alimpia kannatintasoja.
Jos asetat korkean vuoan kannatintasolle 1, se voi heikentää valaistusolosuhteita niin, että Ruoantunnistus vaikeutuu.

2 Jos uuni ei tunnista ruokaa, näyttöön tulee siitä ilmoitus. Tämän jälkeen voit ohjata uunia manuaalisesti (ilman Smart Food ID:tä).
Ruokaa ei tunnisteta esim. silloin, jos sille ei ole sopivaa Smart Food ID -ohjelmaa.