Mitä tapahtuu, jos internetyhteys katkeaa kesken Smart Food ID (SFID) -toiminnon?

Mitä tapahtuu, jos internetyhteys katkeaa kesken Smart Food ID (SFID) -toiminnon?

Jos internetyhteys katkeaa tunnistusvaiheen aikana, laite ei tunnista kypsennettävää eikä ehdota mitään ohjelmaa.

Näyttöön tulee ilmoitus Tunnistus ei onnistu.

Jos ohjelma on internetyhteyden katketessa jo käynnissä, yhteyden katkeamisella ei ole mitään vaikutusta. Uuni suorittaa toiminnon loppuun normaaliin tapaan.