Mistä saan tietoa Smart Food ID (SFID) -ohjelmista?

Voit milloin vain tarkastella yksityiskohtaista luetteloa elintarvikkeista, jotka Smart Food ID (SFID) tunnistaa.

Luettelon elintarvikkeista, jotka Smart Food ID (SFID) tunnistaa, löydät myös Mielen kotisivuilta tietosivulta “Smart Food ID”.

Miele-sovelluksen kohdasta Smart Features -> Smart Food ID löydät Smart-Food-ID-opastuksesta linkin “Smart Food ID” -tietosivulle.

Smart Food ID (SFID) tunnistaa suuren joukon erilaisia elintarvikkeita. Ominaisuuden tukemien ohjelmien määrä laajenee jatkuvasti.