Messuasetus on aktivoitu. Laite ei lämmitä

Laitteen näytössä näkyy Messuasetus aktivoitu. Laite ei lämmitä.

Esittelytila on kytketty päälle.

Kuittaa ilmoitus valitsemalla OK.

Kytke esittelytila pois päältä (laitteen ohjausjärjestelmän mukaan) jollain seuraavista tavoista:

• Yksirivinen näyttö | Navigointi kiertovalitsimella | Miele-uuni
  • Kierrä toimintatavan valitsin asentoon 0 tai asentoon Valaisin .

• Kosketa hipaisupainiketta Asetukset .

• Valitse asetus Myymälä kiertovalitsimella < >.

• Kosketa hipaisupainiketta OK.

• Valitse asetus Messuasetus kiertovalitsimella < >.

• Kosketa kahdesti hipaisupainiketta OK.

• Kytke esittelytila pois päältä valitsemalla asetus Pois kiertovalitsimella < >.

• Kosketa hipaisupainiketta OK.

• Kosketa lopuksi hipaisupainiketta OK vähintään neljän sekunnin ajan.

• Vahvista valitsemalla OK.

Esittelytila on nyt kytketty pois päältä. Voit käyttää uunia tavalliseen tapaan.

Näyttö | Navigointi nuolipainikkeilla | Miele-uuni
  • Kosketa hipaisupainiketta Muut ohjelmat/juomat .

• Valitse valikon kohta Asetukset.

• Kosketa hipaisupainiketta OK.

• Valitse valikon kohta Myymälä.

• Kosketa hipaisupainiketta OK.

• Valitse valikon kohta Messuasetus.

• Kosketa kahdesti hipaisupainiketta OK.

• Kytke esittelytila pois päältä valitsemalla asetus Pois.

• Kosketa hipaisupainiketta OK.

• Kosketa lopuksi hipaisupainiketta OK vähintään neljän sekunnin ajan.

• Vahvista valitsemalla OK.

Esittelytila on nyt kytketty pois päältä. Voit käyttää uunia tavalliseen tapaan.

Kun laitteessa on kosketusnäyttö, toimi seuraavasti:

• Valitse päävalikosta kohta Asetukset.

• Valitse valikon kohta Myymälä.

• Valitse valikon kohta Messuasetus.

• Valitse OK.

• Kytke esittelytila pois päältä valitsemalla asetus Pois.

• Kosketa lopuksi hipaisupainiketta OK vähintään neljän sekunnin ajan.

• Vahvista valitsemalla OK.

Esittelytila on nyt kytketty pois päältä. Voit käyttää uunia tavalliseen tapaan.