Merkkiääni liian hiljainen

Merkkiääni on liian hiljainen.

Olet ottanut merkkiäänet pois käytöstä tai muuttanut merkkiäänen asetukseksi “hiljainen”.

Muuta merkkiäänten voimakkuutta jollain seuraavista tavoista (laitteen ohjausjärjestelmän mukaan):

• 7 segmentin näyttö | Navigointi kiertovalitsimella | Miele-uuni
  • Kierrä toimintatavan valitsin asentoon 0.

• Paina hipaisupainiketta <, kunnes P1 tulee näyttöön.

• Kosketa hipaisupainiketta OK.

Asetettava toiminto P1 ja sen nykyinen tila S tulevat näkyviin.

• Valitse haluamasi äänenvoimakkuus hipaisupainikkeilla < >:

Tila S1 (erittäin hiljainen) – S30 (erittäin kova)

• Kosketa hipaisupainiketta OK.

Olet muuttanut merkkiäänten voimakkuutta. Asetus P tulee taas näkyviin.

• Odota noin 15 sekuntia, niin senhetkinen kellonaika tulee näkyviin.

Näyttö | Navigointi kiertovalitsimella | Miele-uuni
  • Kierrä toimintatavan valitsin asentoon 0 tai asentoon Valaisin .

• Kosketa hipaisupainiketta Asetukset .

• Valitse asetus P4 kiertovalitsimella < >.

Asetettava toiminto ja sen nykyinen tila S tulevat näkyviin.

• Valitse haluamasi äänenvoimakkuus kiertovalitsimella < >:

Tila S1 (melodiat, äänenvoimakkuus 1–7) tai tila S2 (Solo-Ton, äänenvoimakkuus 1–14).

• Kosketa hipaisupainiketta OK.

Olet muuttanut merkkiäänten voimakkuutta. Asetus P tulee taas näkyviin.

• Poistu valikosta valitsemalla hipaisupainike Asetukset .

Navigointi nuolipainikkeilla | Miele-uunit | Miele-höyryuunit
  • Kosketa hipaisupainiketta Muut ohjelmat/juomat .

• Valitse valikon kohta Asetukset.

• Kosketa hipaisupainiketta OK.

• Valitse valikon kohta Äänenvoimakkuus.

• Kosketa hipaisupainiketta OK.

• Valitse valikon kohta Merkkiäänet.

• Valitse haluamasi valikon kohta (Melodiat tai Solo-Ton). Valittuna olevan asetuksen tunnistat väkäsestä.

• Kosketa hipaisupainiketta OK.

• Valitse haluamasi äänenvoimakkuus segmenttipalkin avulla.

• Kosketa hipaisupainiketta OK.

Olet muuttanut merkkiäänten voimakkuutta.

Kun laitteessa on kosketusnäyttö, toimi seuraavasti:

• Valitse päävalikosta kohta Asetukset.

• Valitse valikon kohta Äänenvoimakkuus.

• Valitse valikon kohta Merkkiäänet.

• Valitse haluamasi valikon kohta (Melodiat tai Solo-Ton) laitemallin mukaan.

• Valitse haluamasi äänenvoimakkuus segmenttipalkin avulla.

• Vahvista valitsemalla OK.

Olet muuttanut merkkiäänten voimakkuutta.