Mihin tarvitset tukeaUuni

Leivonnainen lässähtää paiston jälkeen

Leivonnainen lässähtää kalusteuunissa paiston jälkeen.

Sitä ei ole paistettu riittävän kypsäksi.

Pidennä paistoaikaa. Jos tuotteen pinta on jo erittäin tumma, alenna lämpötilaa 10–20 °C:lla.

Juustokakuilla lässähtäminen kuuluu asiaan. Jätä se uuniin vielä viideksi minuutiksi sen jälkeen, kun uuni on kytkeytynyt pois päältä, niin se ei painu niin voimakkaasti kasaan.

Käyttöohje

Käyttöohje

Tästä löydät Miele-laitteidesi käyttöohjeet.
Lue lisää
Varaa teknikko

Varaa teknikko

Otamme korjauspyyntöjä vastaan verkossa ja puhelimitse
Varaa huoltokäynti
Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Esitä pyyntösi yhteydenottolomakkeella. Miele-huolto ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Yhteydenottolomake