Laitteesta kuuluu ääniä valmistustoiminnon päätyttyä

Kalusteuunista kuuluu ääniä valmistustoiminnon päättymisen jälkeen.

Kun valmistustoiminto päättyy, kylmäilmapuhallin jatkaa toimintaansa, jottei uunitilaan alkaisi muodostua kosteutta, joka voisi höyrystyä uunin ohjaustauluun ja uunia ympäröiviin kalusteisiin.

lämpötilaohjattu:

• Kylmäilmapuhallin kytkeytyy pois päältä, kun uunitila on jäähtynyt alle 70 °C:n.

• Kun haluat käyttää asetusta lämpötilaohjattu, valitse Asetukset | Puhaltimen jälkikäynti | lämpötilaohjattu | OK.

aikaohjattu:

• Kylmäilmapuhallin kytkeytyy pois päältä noin 25 minuutin kuluttua.

• Kun haluat käyttää asetusta aikaohjattu, valitse Asetukset | Puhaltimen jälkikäynti | aikaohjattu | OK.

Höyrystynyt kosteus saattaa vahingoittaa laitetta ympäröiviä kalusteita ja aiheuttaa uuniin korroosiota. Jos jätät ruoat uuniin valmistuksen päätyttyä, kun olet valinnut asetuksen aikaohjattu, uunin sisätilaan alkaa kertyä kosteutta. Kosteus höyrystyy ohjaustauluun, työtason reunaan tai viereisiin keittiökalusteisiin. Älä pidä ruokia lämpiminä uunissa, kun olet valinnut asetuksen aikaohjattu.