Lähestymisanturi ei toimi

Kalusteuunin lähestymisanturi ei toimi laitteen virran ollessa pois päältä. Asetus “Näyttö > QuickTouch > pois” vaikuttaa niin, että hipaisupainikkeet ja lähestymisanturi eivät toimi, kun kalusteuunin virta on pois päältä.

Olet valinnut asetuksen Näyttö > QuickTouch > pois.

Tällöin hipaisupainikkeet ja lähestymisanturi eivät reagoi uunin virran ollessa pois päältä.

Jos haluat, että hipaisupainikkeet ja lähestymisanturi toimivat myös silloin, kun uunin virta ei ole päällä, valitse asetus Näyttö > QuickTouch > päällä.