Kuinka kauan elintarvikkeen tunnistus Smart Food ID (SFID) -toiminnossa kestää?

Kuinka kauan elintarvikkeen tunnistus Smart Food ID (SFID) -toiminnossa kestää?

Tunnistuksen kestoon vaikuttavat kulloinenkin internetyhteys ja kuvan laatu.

Yleensä tunnistus on valmis 3–5 sekunnissa.

Tunnistuksen tulee olla valmis viimeistään 15 sekunnin kuluttua.

Jos Miele Cloud ei tähän mennessä ole vastannut, näyttöön tulee virheilmoitus Kypsennettävän tunnistus ei onnistu.