TwinDos-täyttömäärän osoitinta ei voi nollata

Pesukoneen TwinDos-järjestelmän täyttömäärän osoitinta ei pysty nollaamaan. Yrität muuttaa pesukoneen asetuksia ilman Miele-sovellusta. Miele-sovelluksessa täyttömäärän osoitinta voi korjata kohdassa Pesukone > Tila > Täyttömäärän korjaaminen.

Kun näyttöön on tullut ilmoitus “Patruuna 1 tyhjä” ja olet vaihtanut patruunan 1 ja haluat samalla vaihtaa patruunan 2. Kun vaihdat “näytön mukaan tyhjenneen” patruunan 1, näkyviin tulee kysymys “Haluatko vaihtaa kemikaalia?”, täyttömääräksi tulee automaattisesti “täynnä”. Vaikka vaihdoit patruunan 2, et pystynyt nollaamaan sen täyttömääränäyttöä.

Vaihda valikossa asetukset/TwinDos/pesuainelaji pesuaineeksi esim. yleispesuaine.

Tallenna tämä asetus.

Kytke pesukoneen virta pois päältä ohjelmanvalitsimella .

Kytke pesukoneen virta takaisin päälle ohjelmanvalitsimella .

Muuta pesuainelajiksi taas “Vaihe 1 ja Vaihe 2”.

Kytke pesukoneen virta pois päältä ohjelmanvalitsimella .

Kytke pesukoneen virta takaisin päälle ohjelmanvalitsimella .

Näiden asetusten jälkeen pesuainemäärän näytöksi tulee jälleen “Täynnä”.

Edellytyksenä on, että asetit koneeseen täyden patruunan.

Tällä tavalla voit asettaa myös vaiheen 1 täyttömääräksi “Täynnä”.