Ohjelman päättymisen merkkiääni

Ohjelmistopäivityksen mukana tiettyihin pesukoneisiin tulee ohjelman päättymisen merkkiääni. Uudessa ohjelmistoversiossa tämä merkkiääni on valmiiksi otettu käyttöön.

Ohjelmointitoiminnoilla ja voit muuttaa merkkiäänen asetuksia. Ks. käyttöohjeen kappale Ohjelmoitavat toiminnot.

Jos ohjelmointitoimintoja ja ei ole käytettävissä, ota yhteys Miele-huoltoon.