Käytä TwinDosia tai käynnistä hoito

Pesukoneen näytössä näkyy Käytä TwinDosia tai käynnistä hoito.

Et ole käyttänyt hetkeen TwinDos-annostusta lokeron 1 ja/tai 2 kautta.

Pesukoneessa on TwinDos-annostusjärjestelmän puhdistusohjelma.

Ohjelma huuhtelee annostusletkut puhtaiksi pesuainejäämistä.

Puhdistusta varten tarvitset puhdistuspatruunan “TwinDosCare” tai erillisen tyhjän TwinDos-säiliön.

Käytä TwinDos-järjestelmää jollain seuraavista pesukerroista.

Tai: Suorita TwinDos-järjestelmän hoito.

Kierrä ohjelmanvalitsin asentoon Muut ohjelmat. Näyttöön tulee Urheiluvaatteet.

Kosketa nuolipainikkeita, kunnes valikko Hoito tulee näkyviin.

Vahvista asetus hipaisupainikkeella OK.

Kosketa nuolipainikkeita, kunnes valikko TwinDos-hoito tulee näkyviin.

Vahvista asetus hipaisupainikkeella OK.

Kosketa nuolipainikkeita, kunnes haluamasi lokero tulee näkyviin.

Vahvista asetus hipaisupainikkeella OK. Näyttöön tulee Käynnistä hoito – Ei.

Kosketa nuolipainikkeita, kunnes Käynnistä hoito – Kyllä tulee näkyviin.

Vahvista asetus hipaisupainikkeella OK.