Mihin tarvitset tukeaMikroaaltouuni

Mikroaaltouunin näytössä näkyy luukku

Mikroaaltouunin näytössä näkyy luukku.

Olet painanut Start-painiketta ilman, että olet ensin avannut laitteen luukkua.

Laite tarkistaa, onko luukku avattu 20 minuutin sisällä ennen Start-painikkeen painamista.

Ellei luukkua ole avattu, uunitila saattaisi olla tyhjä, joten mikroaaltouuni ei käynnisty ja näyttöön tulee ilmoitus luukku.

Jos mikroaaltouuni käynnistetään tyhjänä, se voi vahingoittua.

Avaa luukku hetkeksi, niin voit käynnistää ohjelman.