Mihin tarvitset tukeaLämpölaatikko

Matalalalämpökypsennyksen aika muuttuu

Ajan näyttö muuttuu ohjelmassa Matalalämpökypsennys.

Laite lisää asetettuun kypsennysaikaan myös laitteen lämmitysajan.

Kun valitset “matalalämpökypsennykseen” (ks. kuva 1) haluamasi kypsennysajan (ks. kuva 2), laite lisää siihen 15 minuutin lämmitysajan.

Jos avaat laatikon kesken lämmitysajan, lämmitysvaihe pitenee, ja laite lisää tämänkin ajan asettamaasi kypsennysaikaan.

Ajan näyttö hyppää siksi automaattisesti eteenpäin (ks. kuva 3) ja näyttää tätä kypsennysaikaa koko lämmitysvaiheen ajan (ks. kuva 4).

Kun lämmitysvaihe päättyy, ajan näyttö alkaa jälleen näyttää asettamaasi kypsennysaikaa (ks. kuva 5) ja jatkaa “matalalämpökypsennystä” asettamasi ajan (ks. kuva 6).

Asialle ei tarvitse tehdä mitään.