Mihin tarvitset tukeaLämpölaatikko

Laatikko ei reagoi

Lämpölaatikkoa ei voi ohjata.

CVA-tila mahdollistaa lämpölaatikon käytön kahvikeskuksen pistorasian kautta. Kun lämpölaatikko on yhdistetty kahvikeskukseen ja olet ohjelmoinut kahvikeskukseen päällekytkeytymisajan, lämpölaatikko kytkeytyy automaattisesti päälle 30 minuuttia aikaisemmin.

Kun CVA-tila on valittuna, seuraavat toiminnot eivät ole käytettävissä:

• Toimintatapa

• Käyttöaika

• Turvakatkaisu

Jos haluat kytkeä CVA-tilan pois käytöstä, laitteen virran on oltava pois päältä.

Kosketa hipaisupainiketta  Ajan näyttö.

Kosketa lisäksi virtakytkintä .

Pidä molempia painikkeita painettuna, kunnes kaikki symbolit sammuvat.