Mihin tarvitset tukeaKuivaava pyykinpesukone

Virhe F398

Kuivaavan pesukoneen näytössä näkyy virhe F398.

Laitteessa on tekninen häiriö. Ympäristön lämpötila on liian matala.

Kuivaavaa pesukonetta ei pitäisi sijoittaa tilaan, jossa lämpötila laskee alle 7 asteen.

Irrota kuivaava pesukone sähköverkosta. Irrota koneen pistotulppa pistorasiasta tai kytke sulake pois päältä.

Odota vähintään 2 minuuttia ennen kuin liität kuivaavan pesukoneen takaisin sähköverkkoon.

Kytke kuivaavan pesukoneen virta takaisin päälle.

Käynnistä ohjelma uudestaan.