Mihin tarvitset tukeaKeittotaso

Ääniä kattilantunnistuksen aikana (KMDA 7774)

Laitteesta kuuluu kattilantunnistuksen ääniä (KMDA 7774). Kun laite kytketään päälle, keittoalueet, joille asetetaan valmistusastia, napsuvat jatkuvasti.

Tämä napsuna johtuu jatkuvasta kattilantunnistuksesta ja on täysin normaalia.
Jotkut saattavat kokea tämän äänen häiritsevänä.

Jos ääni häiritsee liikaa, sen voi kytkeä pois käytöstä laitteen ohjelmointitoiminnoilla. Jos ominaisuus kytketään pois käytöstä, laite ei tunnista valmistusastioita automaattisesti, jolloin myöskään keittoalueiden numeroasteikot eivät syty automaattisesti, kun kyseisille keittoalueille asetetaan valmistusastia.
Jos haluat ottaa kattilantunnistuksen pois käytöstä, toimi seuraavasti:

• Ohjelmointiin siirtyminen:

• Kun keittotaso on pois päältä, kosketa samanaikaisesti hipaisupainikkeita (1) ja (2) niin kauan, että symboli (3) tulee näkyviin ja ajastimen näyttöön syttyy PC.

• Ohjelmoitavan toiminnon valitseminen:

• Jos toiminnon numerossa on kaksi numeroa, valitse numeroasteikosta ensin kymmenluku.

• Kun näytössä näkyy ohjelman numero (esim. P:01), kosketa hipaisupainiketta (3) niin monta kertaa, että ohjelman numero P:15 näkyy näytössä. Tai kosketa vastaavia numeroja numeroasteikolta.

• Koodin valitseminen:

• Kun näytössä näkyy koodi (esim. C:01), kosketa hipaisupainiketta (3) niin monta kertaa, että koodinumero C:00 (Kattilantunnistus kytketty pois päältä) näkyy näytössä. Tai kosketa vastaavia numeroja numeroasteikolta.

• Asetusten tallennus:

• Kun valitsemasi toiminto näkyy näytössä (P:15), kosketa hipaisupainiketta (1) niin pitkään, että merkkivalot sammuvat.

• Asetuksista poistuminen tallentamatta:

• Kun näytössä näkyy koodi (C:00), kosketa hipaisupainiketta (1) niin pitkään, että kaikki merkkivalot sammuvat.