Mihin tarvitset tukeaJohdoton varsi-imuri

Triflex ei käynnisty

Triflex ei käynnisty, kun yrität kytkeä sen päälle.

Akku ei ole paikallaan.

Aseta akku paikalleen seuraavasti:

Irrota tarra akusta.

Työnnä akku ohjaimia pitkin PowerUnitiin niin, että se napsahtaa paikalleen.

Kun haluat irrottaa osat toisistaan, paina akun molemmilla sivuilla olevia irrotuspainikkeita ja ota akku pois.

Akku ei ole kunnolla paikallaan.

Aseta akku oikein paikalleen.

Akkua ei ole ladattu riittävästi.

Lataa akkua ilman seinätelinettä.

Voit säilyttää imuria pystyasennossa ja ladata akkua samalla:

Jotta imuri pysyy kunnolla pystyssä, työnnä PowerUnit moottoroituun mattosuulakkeeseen.

Kallista imuria eteenpäin niin, että moottoroidun mattosuulakkeen liitäntäkaulus napsahtaa kuuluvasti.

Työnnä latausjohdon latauspistoke akun alapinnassa olevaan latausliitäntään.

Liitä latauslaitteen pistotulppa pistorasiaan.

Lataus käynnistyy.

Lataa akkua seinätelineessä:

Aseta kootun pölynimurin PowerUnit, johon akku on asennettuna, ylhäältäpäin seinätelineeseen.

Liitä latauslaitteen pistotulppa pistorasiaan.

Lataus käynnistyy.

Imurissa on jonkin muu kuin alkuperäinen Miele-akku.

Asenna imuriin alkuperäinen “Original Miele” Li-ioniakku.

Latauspistoke on vielä liitettynä akkuun.

Vedä latauspistoke irti akun latausliitännästä.

Akku on lepotilassa.

Jos olet ladannut akkua latausasemassa tai suoraan latauslaitteen välityksellä, irrota akku latausasemasta tai latauslaitteesta ja asenna se PowerUnitiin.

Aktivoi akku työntämällä latausjohdon pistoke akun alapinnassa olevaan latausliitäntään.

Liitä latauslaitteen pistotulppa pistorasiaan.

Akun lataustaso näkyy PowerUnitissa.

Tarkista PowerUnitin etupuolella oleva akun lataustason osoitin.

Kun akku on täyteen ladattu, sekä alin, keskimmäinen että ylin palkki palavat.

Ellei akku vielä ole täyteen ladattu, lataa sitä PowerUnitissa, kunnes kaikki palkit palavat.

Irrota latausjohto akusta ja pistorasiasta.

Triflex on nyt käyttövalmis.

Kytke Triflex pois päältä.

Odota muutama minuutti ja kytke sitten Triflex takaisin päälle.