Mihin tarvitset tukeaJohdoton varsi-imuri

Akun lataaminen

• Lataa akkua ennen ensimmäistä käyttökertaa noin neljä tuntia sen ollessa paikallaan PowerUnitissa, niin saat akusta parhaan mahdollisen tehon.

• Akun enimmäislatauskapasiteetti saavutetaan vasta noin viidennellä latauskerralla.

• Suosittelemme, että annat akun tyhjentyä kokonaan ennen latausta. Näin saavutetaan sen täysi teho.

• Lataa akkua vain tiloissa, joissa lämpötila on 10 °C ... 40 °C.

Triflex, Akun lataaminen:

• Kun akku on täyteen ladattu, akun lataustason osoitin sammuu 10 minuutin kuluttua energian säästämiseksi.

• Kun akkua ei ole käytetty pitkään aikaan ja se on purkautunut, se siirtyy turvatilaan syväpurkautumisen ehkäisemiseksi. Kun akkua ladataan, lataustason osoitin alkaa reagoida vasta n. 30–60 minuutin kuluttua.

• Irrota tarra akusta.

• Työnnä akku ohjaimia pitkin PowerUnitiin niin, että se napsahtaa paikalleen.

• Kun haluat irrottaa osat toisistaan ja ladata akun irrallaan, paina akun molemmilla sivuilla olevia irrotuspainikkeita.

• Työnnä latausjohdon latauspistoke akun alapinnassa olevaan latausliitäntään.

• Liitä latauslaitteen pistotulppa pistorasiaan.

Lataus käynnistyy.

Duoflex, akun lataaminen:

• Työnnä latausjohdon latauspistoke PowerUnitin alapinnassa olevaan latausliitäntään.

• Liitä latauslaitteen pistotulppa pistorasiaan.

Lataus käynnistyy.