Mihin tarvitset tukeaJärjestelmän integrointi

Voinko liittää Miele-kodinkoneita WLAN-Mesh-verkkoon, joka vaihtelee automaattisesti 2,4–5 GHz:n välillä?

Voinko liittää Miele-kodinkoneita WLAN-Mesh-verkkoon, joka vaihtelee automaattisesti 2,4–5 GHz:n välillä?

Kyllä, se on mahdollista.

Tyypin Mesh-WLAN-verkko osoittaa päätelaitteelle automaattisesti 2,4 GHz:n tai 5 GHz:n taajuuskaistan. IEEE 802.11-standardin mukaisesti kodinkoneet kertovat Access Pointille, mitä taajuuskaistoja ne tukevat.

Access Point osoittaa kodinkoneille sopivan kanavan ja taajuuskaistan, joten ne voidaan liittää Mesh-WLAN-verkkoon.