Mihin tarvitset tukeaFashionMaster

Merkkivalo “Kalkinpoisto” palaa usein

Merkkivalo “Kalkinpoisto” palaa usein.

Vedenkovuutta ei ole vielä asetettu.

Paikkakuntasi vesilaitokselta saat tietoa vesijohtoveden kovuudesta. Vaihtoehtoisesti voit selvittää vedenkovuuden kalkinpoistotablettien mukana toimitetun testiliuskan avulla.

Aseta vedenkovuus.

Kytke silityskeskuksen virta pois päältä.

Pidä painiketta  (kalkinpoisto) painettuna ja paina samanaikaisesti painiketta  (virtakytkin).

Kun merkkivalo  (kalkinpoisto) palaa keltaisena, vapauta painike  (kalkinpoisto).

Merkkivalo  (vesisäiliö tyhjä) vilkkuu.

Vertaa vilkkumisrytmiä käyttöohjeen vedenkovuustaulukon tietoihin.

Jos haluat suurentaa vedenkovuuden asetusta, paina painiketta  (kalkinpoisto). Jokainen painallus suurentaa kovuusastetta yhdellä. Kun olet saavuttanut ylimmän tason, tasot alkavat uudelleen tasosta 1.

Merkkivalo  (vesisäiliö tyhjä) vilkkuu asetuksesi mukaisesti.

Kun asetus on valmis, paina painiketta  (virtakytkin).

Katso tarkemmat ohjeet käyttöohjeesta.