Mihin tarvitset tukeaDialog-uunit

Käytön estävä lukitus

Dialog-uunin näyttöön tulee teksti Käytönesto, kun kytket sen virran päälle.

Käytön estävä lukitus on kytketty päälle.

Voit poistaa käytöneston yhtä käyttökertaa varten koskettamalla symbolia  vähintään kuuden sekunnin ajan.

Voit ottaa käytöneston myös kokonaan pois käytöstä. Toimi seuraavasti:

• Valitse päävalikosta valikko Asetukset. Voit muuttaa asetuksia vain silloin, kun laite ei ole toiminnassa.

• Valitse valikon kohta Turvallisuus.

• Valitse Käytönesto.

• Valitse pois.

• Valitse OK.