Virhekoodi 500 sovelluksessa

Miele-sovelluksessa näkyy virhekoodi 500.

Miele-sovellus ei saa yhteyttä Miele-kodinkoneeseen.

Virhekoodi 500 tarkoittaa, että Miele-sovellus yrittää saada yhteyttä kodinkoneeseen. Kodinkone ei kuitenkaan ole verkkoteknisesti saavutettavissa (esim. ei WLAN-vastaanottoa tai kone ei saa virtaa).

Varmista, että reitittimesi WLAN-verkko on toiminnassa. Monissa reitittimissä on merkkivalo, josta näkee WLAN-verkon tilan.

Tarkista, onko kodinkoneen ja kotiverkon välillä aktiivinen WLAN-yhteys.

Tarkasta WLAN-verkon vastaanoton laatu Miele-kodinkoneen näytöstä.

Muodosta tarvittaessa WLAN-yhteys Miele-kodinkoneen ja kotiverkon välille.