Väärä “Aloitus klo / Loppuu klo” -kellonaika

Miele-sovellus näyttää Android-mobiililaitteissa (Android-versio 14) ajastuksen aloitusajan väärin.

Android-versioon 14 liittyvä ohjelmistovirhe.

Koskee laitteita:

• Android-mobiililaitteet, joissa Android-versio 14.

• Miele-kodinkoneet, joissa ajastustoiminto.

Virheen kuvaus:

• Ajastat Miele-sovelluksella ohjelman käynnistymään myöhemmin (Aloitus klo / Loppuu klo).

• Miele-sovelluksen ohjelmanäkymässä näkyy asettamastasi kellonajasta poikkeava kellonaika.
    Esimerkki: Asetettu aloitusaika on klo 09:00, mutta ohjelmanäkymän kentässä Aloitus klo näkyy klo 11:00.

• Jos jatkat ohjelma-asetuksia, ohjelma käynnistyy väärään kellonaikaan.

Asenna Miele-sovelluksen versio ≥ 4.12, heti, kun sellainen on saatavilla.