Sovellus: Kodinkoneesi ilmoittaa tuntemattomasta virheestä / Koneen näyttö: Tyhjennä tiivistyneen veden säiliö

Miele-sovellus näyttää väärän ilmoituksen, kun kuivausrummun tiivistyneen veden säiliö on täynnä. Kun tiivistyneen veden säiliö on täyttynyt maksimirajaan asti, kuivausrummun näyttöön tulee ilmoitus Tyhjennä tiivistyneen veden säiliö. Miele-sovellus näyttää kuitenkin virheilmoituksen Kodinkoneesi ilmoittaa tuntemattomasta virheestä.

Kyse on teknisestä ongelmasta, joka koskee vain tiettyjä kuivausrumpumalleja.

Tyhjennä tiivistyneen veden säiliö, kun ilmoitus tulee koneen näyttöön, ja jätä sovelluksen ilmoitus huomioimatta.