Ruudunlukuohjelman tuki (esteettömyys)

VoiceOver

VoiceOver on Apple-laitteiden toiminto, joka lukee ääneen näytön sisältöjä, jotta näkövammaisten on helpompi käyttää laitteita.

• Miele-sovellus ei versiosta 4.0 alkaen tue VoiceOver-toimintoa. VoiceOver-toiminnon tuki on suunnitteilla Miele-sovelluksen myöhempiin versioihin.

TalkBack

TalkBack on Android-laitteiden toiminto, joka lukee ääneen näytön sisältöjä, jotta näkövammaisten on helpompi käyttää laitteita.

• Miele-sovellus ei versiosta 4.0 alkaen tue TalkBack-toimintoa. TalkBack-toiminnon tuki on suunnitteilla Miele-sovelluksen myöhempiin versioihin.