Pesuaikataulun/AutoStartin asettaminen Miele-sovelluksessa

Kodinkoneen on oltava liitettynä verkkoon ja WLAN-signaalin on oltava riittävän vahva.

Nämä kodinkoneen asetukset on otettava käyttöön:

• Etäohjaus

• Mobile Start

• AutoDos

• Koneen virta on pois päältä

Toimi seuraavasti:

1. Valitse kodinkone laiteluettelosta.

2. Kytke koneen virta päälle.

Koneen näytössä näkyy nyt ohjelmanvalinta.

Jos koneen näyttöön tulee jokin ilmoitus, sen syy on poistettava. Pesuaikataulun/AutoStartin asettaminen on mahdollista vasta sen jälkeen.

3. Siirry AutoStart-välilehdelle ja valitse Lisää uusi aikataulu.

4. Laadi pesuaikataulu/AutoStart ja syötä siihen tarvittavat tiedot ja valitse sitten Tallenna.