Milloin MobileStart kytkeytyy automaattisesti pois käytöstä ja milloin MobileStart pysyy käytössä?

Milloin MobileStart kytkeytyy automaattisesti pois käytöstä ja milloin MobileStart pysyy käytössä?

Yleensä MobileStart ei ole käytössä, jos WLAN-yhteys on katkennut.

CVA/CM:

• MobileStart kytkeytyy automaattisesti pois käytöstä:

• 24 tunnin kuluttua

• Juomanvalmistuksen jälkeen

• Kun laitteen luukku avataan ennen kuin jokin ohjelma käynnistetään

• Kun huuhtelua ei ole suoritettu oikein ennen laitteen pois päältä kytkemistä

• Toimintahäiriön vuoksi

H/DGX/BM/ESW/DO:

• MobileStart kytkeytyy automaattisesti pois käytöstä:

• Kun laitteen luukku avataan ennen kuin jokin ohjelma käynnistetään (myös kun luukku avataan VoiceControl-puheohjauksella), ei koske ESW-laitteita.

• Kun laite kytketään pois päältä virtakytkimellä, ei koske ESW-laitteita.

• MobileStart pysyy käytössä:

• Kun laitteen luukku avataan käynnissä olevan ohjelman aikana

• Ei aikarajaa, MobileStart ei kytkeydy pois päältä tietyn ajan kuluttua.

• Gen7000-sarjan laitteet: Kun laite siirtyy valmiustilaan, MobileStart-toiminto pysyy edelleen käytössä.

Kun laitteessa ei ole MobileStart-painiketta, MobileStart-toiminto pysyy edelleen käytössä.

G7000:

• MobileStart pysyy käytössä:

• Kun laitteen luukku avataan

• Kun laite kytketään pois päältä

Toiminnon voi kytkeä pois päältä vain MobileStart-painikkeella.

• Ei aikarajaa, MobileStart ei kytkeydy pois päältä tietyn ajan kuluttua.

W/T/WT:

• MobileStart kytkeytyy automaattisesti pois käytöstä:

• Kun koneen virta kytkeytyy pois päältä automaattisesti

• Kun käyttäjä valitsee jonkin ohjelman sovelluksella ja käynnistää koneen heti tai ajastuksella

Käyttäjä voi vain lopettaa ohjelman tai keskeyttää sen hetkeksi.

• Kun laitteen luukku avataan tai kun se ei ole lukittuna

Koneen luukku lukkiutuu, kun MobileStart otetaan käyttöön.

Jääkaapit ja pakastimet:

• Verkotettujen kylmälaitteiden etäohjaus Miele-sovelluksella on automaattisesti käytössä.