Kuinka muodostan uuden WLAN-yhteyden reitittimen tai verkon salasanan vaihdon jälkeen?

Kuinka muodostan uuden WLAN-yhteyden reitittimen tai verkon salasanan vaihdon jälkeen?

1. Paina ja pidä painettuna robotti-imurin mukana toimitetun kaukosäätimen WIFI-painiketta, kunnes robotti-imurin näyttöön syttyy PaIR.

Kotiverkon tiedot nollataan.

2. Suorita nyt laiteparin muodostus uudelleen sovelluksella, jotta voit luoda yhteyden kotiverkkoon.

Tämän jälkeen robotti-imuri näkyy taas sovelluksessa.

Jos älypuhelimen salasanojen hallintajärjestelmä on antanut WLAN-verkon salasanan, salasana täytyy muuttaa myös salasanojen hallintajärjestelmässä. Vaihtoehtoisesti voit syöttää WLAN-verkon salasanan älypuhelimen näppäimistöllä.