Höyryuunin virta kytkeytyy päälle Mix&Match-siirron aikana

Kun siirrän Mix&Match-reseptiehdotuksia, höyryuuni kytkeytyy päälle, vaikka Mobile Start on otettu pois käytöstä (DGC7xxx).

Höyryuunin voi kytkeä päälle Mix&Match-reseptiehdotuksia siirtämällä vain, kun Asetukset > Etäohjaus > Päällä on valittuna laitteen asetuksissa.

Höyryuunin voi kytkeä päälle myös silloin, kun painiketta Mobile Start ei ole otettu käyttöön.

Jos etäohjaus on pois päältä, höyryuunia ei voi kytkeä päälle Mix&Match-reseptitoiminnolla.