- Toimituskulut lisätään ostoskoriin.
- Etusivulle
- ContentHub Topic
Höyrykypsennetyssä enemmän tärkeitä ravinteita
Terveyttä edistäviä hyötyjä
Höyrykypsennyksen edut muihin kypsennysmenetelmiin nähden on näytetty toteen maineikkaiden Giessenin ja Koblenz/Landaun yliopistojen suorittamissa testeissä. On varmaa, että höyrypsennys lisää ruokaan jäävien elintärkeiden ravintoaineiden määrää.
C-vitamiinilla on käytännössä enemmän elintärkeitä tehtäviä kuin millään muulla vitamiinilla, se muun muassa auttaa immuunijärjestelmäämme toimimaan kunnolla. Kun kypsennät kasvikset Mielen höyryuunilla, niiden vitamiineista säilyy suurempi osa kuin perinteisesti vedessä keitettäessä: esimerkiksi paprikaan on höyrykypsennyksen jälkeen jäänyt 25 % enemmän C-vitamiinia ja parsakaaliin jopa 50 % enemmän kuin vedessä keittämisen jälkeen.
Hedelmien ja kasvisten syönti kypsentämättömänä maksimoi niistä saatavan vitamiinien ja hivenaineiden määrän. Mielen höyryuunilla voit myös kypsentää ne ja silti säilyttää kaikki olennaiset ravintoaineet: höyrykypsennetty paprika sisältää yhtä paljon ravintoaineita kuin kypsentämätönkin. Keitetyssä paprikassa sen sijaan on noin 45 % vähemmän ravintoaineita kuin kypsentämättömässä.
Ulkonäkö, maku, aromi ja suutuntuma: neljä kriteeriä, joilla voidaan määritellä kaikkien ruokien tarjoaman nautinnon laatua. Näitä kriteerejä arvioitiin laboratoriotestein tieteellisen pisteytysjärjestelmän perusteella ja tulokset olivat selkeät: höyrykypsennys on terveellisin ja maukkain tapa kypsentää ruokaa, olipa se sitten alun perin tuoretta tai pakastettua. Höyrykypsennyksessä kalan suutuntuma, ulkonäkö ja tyypillinen aromi säilyvät, mikä on selvä merkki höyryuuniemme eduista.
Ominaisuudet vaihtelevat malleittain. Kuvat ovat vain esimerkkejä ja niitä käytetään selittämään asioita
- Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.