- Toimituskulut lisätään ostoskoriin.
- Etusivulle
- ContentHub Topic
Höyrykypsennys Mielellä
Nautintoa ilman rajoja
Mistä ajatus höyrykypsennyksestä sai alkunsa? Sen juuret ovat Kiinassa, jossa ruokaa on kypsennetty höyryllä vuosituhansien ajan: kaksiseinäisiä, bambusta valmistettuja keittoastioita, jotka sisälsivät eri ruoka-aineita, pinottiin päällekkäin. Sitten ruoka kypsennettiin hellävaraisesti ja terveellisesti. Tämän kypsennystavan etuja kuitenkin aliarvostettiin länsimaissa pitkään. Miele käytti pohjana alkuperäistä höyrykypsennystekniikkaa ja yhdisti siihen innovatiivisia ideoita ja tekniikoita. Mielen höyryuuni tuo tämän mahtavan kypsennysmenetelmän sinunkin keittiöösi, lukuisilla eduilla täydennettynä. Jotta sinäkin voisit nauttia helposta ja terveellisestä kypsennyksestä ja sillä saavutettavista uskomattomista aromeista.
Syksyllä 2016 Miele valmisti miljoonannen höyryuuninsa. Se kertoo todellisesta menestystarinasta, sillä vielä 20 vuotta sitten höyryuuni oli kotien keittiöissä todellinen harvinaisuus. Juuri Miele sai tämän laitteen lyömään itsensä läpi ja Mielen höyry- ja yhdistelmäuunivalikoima on vielä tänäkin päivänä markkinoiden laajin.
Ominaisuudet vaihtelevat malleittain. Kuvat ovat vain esimerkkejä ja niitä käytetään selittämään asioita
- Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.